Geen categorie

11 juli bijvoorbeeld

Uit de oudere doos

Augustus lijkt besloten te hebben wat druilerig naar het einde te schuiven. Bovendien is dit het laatste volle augustus-weekeinde. Uitstekend moment om te lezen dus.

Wij vissen stukken uit ons archief op die meer dan gewone aandacht kregen van onze lezers of plots weer passen bij wat gaande is. Misschien hebt u ze toen, in drukke beroepstijden, gemist.

Op 11 juli pakten we uit met een opvallend drieluik. Bart Maddens, Jean-Pierre Rondas en Hendrik Vuye lieten hun gedachten de vrije loop op de Vlaamse nationale feestdag. Doorbraak bracht dat stuk stevig en uitdagend leesvoer als 11 juli-wijsheden’.

<Vindt u dit artikel informatief? Misschien is het dan ook een goed idee om ons te steunen. Klik hier.>

 

 

Doorbraak redactie

steun doorbraak

Wil u graag meer lezen van Doorbraak redactie?

Doorbraak is een onafhankelijk medium zonder subsidies. We kunnen dit enkel doen dankzij uw financiële steun. Uw steun geeft onze auteurs de motivatie om meer en regelmatiger te schrijven. Steun ons met een kleine bijdrage of word vandaag nog Vriend van Doorbraak.

Ik help Doorbraak groeien.
Doorbraak.be is een uitgave van vzw Stem in het Kapittel i.s.m. Perruptio cvba Hoofdredacteur: Pieter Bauwens Webbeheer: Dirk Laeremans