fbpx

Persoon: Lorin Parys

Het hondje van Rik Daems

In de laatste rechte lijn naar de gemeenteraadsverkiezingen worden bij de VRT alle zeilen bij gezet om er iets boeiends, leuks, en af en toe grappigs van te maken. Twee keer de zondagse elfurenmis De Zevende Dag eraan gewijd (30 september en 7 oktober); van 1 tot 11 oktober elke dag in de week een talkshow met Phara de Aguirre; …

Theo Francken

Wij zijn inclusie

De 11 julispeech die Theo Francken uitsprak in Leuven. Over ondernemen, creativiteit, inclusieve identiteit, kerktorens en het socialisme in Leuven.

Minder pretdoctorandi, meer rappe kopers

Onze economie wordt sterker van meer shopaholics, niet van nog meer doctorandi. Een potje catch onder intellectuelen over de rol van het onderwijs, in de hoofdrol Lorin parys (N-VA) en Marc Hooghe (KU Leuven), met commentaar van Frans Crols.

De implosie van de Open Vld

De Open VLD zit in een slechte conjunctuur. Wel de populairste politicus in de rangen, maar ontgoocheling op ontgoocheling voor de liberale achterban. Was instappen in de regering Di Rupo wel zo’n goed idee? Of heeft het de implosie van de Open VLD ingeluid? 

Collateral damage

ANC’ster Hélène Passtoors sprak op Reyers Laat vrijuit over de aanslag waaraan ze meewerkte en die 19 mensenlevens kostte. Sterke televisie, want leerrijk, vindt Peter De Roover.