Frederik Dekeyser

Frederik Dekeyser (1972) is econoom en werkt in de financiële sector
Geen categorie

Eric Domb en het atypische Waalse kapitalisme

Het dierenpark Pairi Daiza en zijn manager Eric Domb zijn dankzij de panda-saga nu ook in heel Vlaanderen bekend. Domb, een naar Henegouwen uitgeweken Brusselaar, hoedt er zich voor om de PS al te vaak tegen de borst te stoten. Dat is een constante bij de Waalse bedrijfsleiders.

Binnenland

De Waalse Berlusconi

De Waalse krantentitels van L’Avenir worden overgenomen door intercommunale Tecteo. De al zeer machtige PS-politicus en Tecteo-baas Stéphane Moreau wordt zo nog invloedrijker.

Binnenland

De tweestrijd blijft

Bijna anderhalf jaar na de verkiezing van Charles Michel tot voorzitter is de rust bij de MR nog niet teruggekeerd. De Michel en Reynders-clans staan nog altijd op gespannen voet.

Geen categorie

Brussels malgoverno beu

Lange tijd bleef de kritiek binnenskamers maar nu vallen ook Franstalige politici openlijk het slechte beleid van het Brussels Gewest aan.

Geen categorie

Onterechte Waalse borstklopperij

Een betere jobcreatie, meer nieuwe ondernemingen, minder faillissementen: is Wallonië zijn achterstand op Vlaanderen eindelijk aan het inhalen? Wie de cijfers in perspectief plaatst, kan enkel concluderen dat euforie niet op zijn plaats is.

Doorbraak.be is een uitgave van vzw Stem in het Kapittel i.s.m. Perruptio cvba Hoofdredacteur: Pieter Bauwens Webbeheer: Dirk Laeremans