fbpx

Gerolf Annemans

Het aanzwellende koor

Na de verkiezingen in Frankrijk groeide het koor weldenkenden die zich, voor binnenlands gebruik, distantiëerden, van FN en Vlaams Belang.

Broodkruimels voor het volk

Marianne Thyssen (CD&V) wil versneld een miljard euro gaan investeren, om op die manier de hoge werkloosheid binnen de Europese Unie aan te pakken. De verschillende supranationale instituties blijven maar met bakken geld in het rond strooien. Op die manier trachten zij de echte onderliggende problemen waarmee de Europese Unie vandaag kampt te verdoezelen, zo meent Gerolf Annemans (Europees Parlementslid).

Schotland en de nieuwe tijd

Morgen is er het onafhankelijkheidsreferendum in Schotland. Gerolf Annemans, voorzitter van onafhankelijkheidspartij Vlaams Belang, ziet zo’n referendum in Vlaanderen eigenlijk ook wel zitten. 

Red Vlaanderen (en Europa), splits de euro

De EU-propaganda-machine draait op volle toeren. Valse hoeraberichten inzake de eurocrisis, hardnekkige EU-mythes en bewust in stand gehouden EU-leugens typeren het EU-‘debat’ in Vlaanderen.

België blijft immigratieland

Terwijl de regering Di Rupo het immigratiethema geruisloos van de agenda tracht te halen, blijft het de gemoederen beroeren. Uit een recente bevraging van de openbare omroep blijkt dat niet minder dan 70 % van de Vlamingen bezorgd is over de massa-immigratie. Na ongeneeslijk ziek worden, boezemt immigratie de Vlamingen de grootste angst in.

Als de vos de passie preekt…

Volgens Mark Demesmaeker, EU-parlementslid N-VA, bevindt Verhofstadt zich in ‘outer space’. Gerolf Annemans, aanstaand Europees lijsttrekker Vlaams Belang, reageert via Doorbraak.