Geen categorie

Berg en Dal

Peter De Roover op de radio-praatstoel

“Pat Donnez praat met Peter De Roover. Peter De Roover is opiniemaker, groen Vlaams-nationalist en leraar Technisch onderwijs. Er zijn meer voor de hand liggende combinaties te bedenken. ‘Ik probeer bij iedereen slecht te liggen,’ zegt De Roover. ‘Dat is iets karakterieels. Als iemand een stelling poneert, vraag ik me automatisch af of ze wel klopt.’”

Zo werd onze chef-politiek aangekondigd op de webstek van Klara. Hij had het over het Verdriet van België, het Verdriet van de Leugen en het Verdriet van het Verlies van een Vriend. Een verdrietige uitzending dus? Zeker niet. Wie hem mistte maar toch nog een uurtje wil beluisteren, kan dat ook uitgesteld en dan zelf oordelen.

Doorbraak redactie

steun doorbraak

Wil u graag meer lezen van Doorbraak redactie?

Doorbraak is een onafhankelijk medium zonder subsidies. We kunnen dit enkel doen dankzij uw financiële steun. Uw steun geeft onze auteurs de motivatie om meer en regelmatiger te schrijven. Steun ons met een kleine bijdrage of word vandaag nog Vriend van Doorbraak.

Ik help Doorbraak groeien.
Doorbraak.be is een uitgave van vzw Stem in het Kapittel i.s.m. Perruptio cvba Hoofdredacteur: Pieter Bauwens Webbeheer: Dirk Laeremans