fbpx


Geen categorie

Bestel het Groene Boekje

België; de onmogelijke opdracht.Remi Vermeiren heeft een nieuw boek geschreven over het hoe en waarom en de dringende noodzaak van Vlaamse onafhankelijkheid. Frans Crols noemde het in zijn recensie op Doorbraak  ‘Het nieuwe Groene Boekje van de Vlaamse onafhankelijkheid’. Remi Vermeiren wil de discussie over Vlaamse onafhankelijkheid terug op rationele sporen zetten. Een overtuigd separatist vindt er nog meer argumenten, een twijfelaar vindt er de argumenten die hem over de streep trekken en de non-believer vindt er de oorzaken om te twijfelen aan zijn geloof. #mustread zouden ze op twitter schrijven. 

Het goede nieuws is, als u dat boek graag wil, dan hoeft u er niet voor uit uw luie zetel te komen. Het volstaat om een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin uw naam en adres en de vermelding dat u het boek België; de onmogelijke opdracht. Vlaamse onafhankelijkheid: recht, behoefte en noodzaak (Uitgeverij Pelckmans) wil. U krijgt het boek dan eerstdaags in de bus, vergezeld van een factuur. De prijs? €20, net als in de winkel. Maar u krijgt niet alleen een boek in de bus dat je moet gelezen hebben, u steunt er ook Doorbraak mee. Twee keer winst dus! 

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

[ARForms id=103]

Doorbraak redactie

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Commentaar open
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.