JavaScript is required for this website to work.

Boekvoorstelling ‘Wat wit was’

Dirk Laeremans29/10/2020

Op 29 stelde Doorbraak haar jongste boek voor. Met “Wat wit was” vertelt Jan Tuerlinckx over de fiscale (wan)praktijken in ons landje. Hier kan u de opname van de boekvoorstelling nog eens herbekijken.

Hier kan u op 29 oktober om 16.30 de boekvoorstelling live meevolgen.

Fiscale fraude is een belangrijk strijdpunt voor opeenvolgende regeringen. Sociale en fiscale fraude blijken in de Vivaldiregering van Alexander De Croo zelfs belangrijke inkomensposten te zijn. Al is er niet één minister hoofdelijk verantwoordelijk voor. De Croo en co rekenen zich misschien te snel te rijk.

Fiscale fraude is van alle tijden. Van de folklore van boeren en bankiers, bedriegers en buitenlui tot Panamapapers en postbusvennootschappen in de tropen.

Fiscaal advocaat Jan Tuerlinckx bundelde vijftig sappige verhalen over fiscale fraude en over fraudeurs en de fiscus. De bekende BBI-inspecteur Karel Anthonissen zegt van hem: ‘Jan Tuerlinckx en de fiscus, dat is vuurwerk verzekerd.’

Koop Wat wit was in onze online boekhandel.

Dirk Laeremans (1968) werkt al sinds 1997 mee aan Doorbraak. Als bedrijfsleider liggen zijn interesses vooral in internationale economie en economische vraagstukken. Dirk leidt de zakelijke kant van Perruptio bv, uitgever van Doorbraak.

Commentaren en reacties