fbpx


Niet gecategoriseerd

De Croo doet boodschappen

Even snel‘Minister van Pensioenen Alexander De Croo (Open Vld) heeft zaterdag voor ophef gezorgd tijdens een uitstapje in Kortrijk. De Croo en zijn echtgenote lieten zich met zijn dienstwagen afzetten voor een schoenenzaak in een autovrije winkelstraat’, schreef Het Laatste Nieuws op 15 april.

Dat is klein bier in vergelijking met de vrouw van een partijgenoot die zich destijds – toen haar man nog minister van buitenlandse zaken was – met een dienstvliegtuig in Italië liet afzetten. Maar daartegenover staat wel dat Alexander De Croo onder het shoppingverslag van Het Laatste Nieuws.be veel meer reacties scoort. 268 om precies te zijn. Dit is een van de meest ingetogen uitlatingen die we er konden terugvinden: “Dienen dienstwagen en chauffeur ook voor aankoop van schoenen in Kortrijk? In Brakel en omgeving weet ik verschillende schoenzaken. Daar kan hij te paard naar toe.”

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Doorbraak redactie

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.