Geschiedenis, Multicultuur & samenleven

De Frontbeweging

Bestel hier uw exemplaar


Nu de herdenking van de Eerste wereldoorlog volop bezig is, wordt het tijd om ook stil te staan bij de rol die de Eerste Wereldoorlog en de Frontbeweging gespeeld hebben in de Vlaamse ontvoogding. Wie iets over de Frontbeweging wil weten kan terecht in hét basiswerk daarover van Daniël Vanacker: De Frontbeweging; De Vlaamse strijd aan de IJzer.

Na jarenlange studie van oorlogskranten, pamfletten, rapporten, memoires, dagboeken en briefwisseling is Daniël Vanacker erin geslaagd de geschiedenis van de Frontbeweging te reconstrueren. Het werd een monumentaal werk, onmisbaar voor wie interesse heeft voor de geschiedenis van de Vlaamse Beweging of de Eerste Wereldoorlog.

‘Een standaardwerk. Zo mag je het omvangrijke boek van Daniël Vanacker over de Frontbeweging gerust noemen.’ Zo recenseerde Gaston Durnez het boek.

Ter gelegenheid van de herdenking van 100 jaar Eerste Wereldoorlog geeft Uitgeverij De Klaproos De Frontbeweging opnieuw uit. Hebt u het boek De Frontbeweging nog niet? Dan hebben we goed nieuws voor u.

Het goede nieuws is, als u dat boek graag wil, dan hoeft u er niet voor uit uw luie zetel te komen. Het volstaat om een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin uw naam en adres en de vermelding dat u De Frontbeweging (Uitgeverij De Klaproos) wil. U krijgt het boek dan eerstdaags in de bus, vergezeld van een factuur. De prijs? €29,95, net als in de winkel. Maar u krijgt niet alleen een boek in de bus dat je moet gelezen hebben, u steunt er ook Doorbraak mee.

Twee keer winst dus!

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Ik word vriend van Doorbraak.

Doorbraak redactie