fbpx


Niet gecategoriseerd

De loopbaan
Indra Dewitte werd vorig jaar veertig. Ze heeft twee kindjes maar houdt die nadrukkelijk uit de ‘boekskes’ en dus doet ook Doorbraak er het zwijgen toe. Haar wieg stond in Leuven, in Gent studeerde ze Germaanse om in het Duitse Münster een master te halen. In 1998 opende de nieuwsdienst van VTM de deuren voor haar maar twee jaar later duwde ze die van de VRT uit het slot. Eerst kwam Koppen, dan Terzake en vanaf september 2007 De Zevende Dag, toen nog aan de zijde van Alain Coninx. Ivan De Vadder kwam pas in 2010 aan boord, wat Indra Dewitte eigenlijk tot de vaste pion van het programma maakt. Op 1 oktober stapt ze echter over naar Het Belang van Limburg, waar ze adjunct-hoofdredacteur wordt. Ze verdwijnt dus van het scherm maar is, ook voor niet-Limburgers, te volgen op twitter als @IndraDewitte. 7432 twitteraars doen dat al.

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

PDR

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.