Communautair

De transfers, een stand van zakenKrijgt u het heen en weer als iemand die transfers van Vlaanderen naar de rest van België begint? Dat is begrijpelijk, want cijfertjes gaan al snel voor de ogen dansen. Je moet al een cursus statistiek gevolgd hebben om er een beetje wijzer van te worden. Om alles toch iets duidelijker te maken, organiseerde de Vlaamse Volksbeweging (VVB), samen met het Aktiekomitee Vlaamse Sociale zekerheid (AK-VSZ) en een rist andere verenigingen in oktober 2015 een colloquium. 

De bijdragen aan dat colloquium zijn nu in een digitaal verslagboek gegoten. Daarin wordt alles in begrijpelijke taal uitgelegd, en krijgt u de oorzaken en de gevolgen op een rijtje. Ook komt er een antwoord op de vraag: wat eraan te doen? Misschien wilt u het helemaal niet weten, en toch zou u dat moeten willen.

En voor de brochure hoeft er in het geheel niets getransfereerd te worden, want ze is gratis te downloaden via de VVB.

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Ik word vriend van Doorbraak.

Pieter Bauwens

Pieter Bauwens is sinds 2010 hoofdredacteur van Doorbraak