fbpx


Binnenland, Economie, Media

De Vlaamse regering is (niet) goed bezig

Tweede Doorbraak CaféOp 28 september 2015 legt Geert Bourgeois zijn tweede Septemberverklaring af als minister-president van de Vlaamse regering. Reden genoeg om tijdens een Doorbraak-café – het tweede in de rij – die verklaring tegen het licht te houden en het beleid van de Vlaamse overheid te evalueren.

Matthias Diependaele, fractieleider van de N-VA in het Vlaams Parlement, is de aangewezen man om het regeringsbeleid te verdedigen. Hij gaat die avond in debat met Björn Rzoska, fractieleider van Groen in het Vlaams Parlement. Onze hoofdredacteur, Pieter Bauwens, is opnieuw moderator. Huiscartoonist Erwin Vanmol luistert de avond live op met zijn cartoons, als een alternatieve commentator bij het gesprek op het podium. Jean-Pierre Rondas rondt de avond af met enkele conclusies bij het debat.

Nadien kunt u natuurlijk aan de bar blijven hangen met de redactie van Doorbraak. U kan er uiteraard ook iets drinken. Of zelfs meer. Met een groter netwerk en beter geïnformeerd kunt u naar huis trekken, met het warme gevoel dat u Doorbraak hebt gesteund.

*

* *

Het Doorbraak Café vindt plaats op maandag 5 oktober, om 19.30 uur in Theater Tinnenpot in Gent. Parkeren doet u best in de betaalparking Sint-Michiels of Vrijdagmarkt. Een korte wandeling door de binnenstad van het fiere Gent brengt u dan in de Tinnenpot.

Inkom: 10 euro.

Vooraf inschrijven is géén must, maar helpt ons wel: [email protected].

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Doorbraak redactie

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.