fbpx


Geen categorie

Derk Jan Eppink en Bart De Wever

Bart De Wever sprak de inleiding uit bij de boekvoorstelling van het jongste boek van Derk Jan Eppink.
Ondertussen een maand geleden werd het nieuwe boek van Derk Jan Eppink voorgesteld in Antwerpen, Het rijk der kleine koningen. Dat boek kunt u eenvoudig bestellen via Doorbraak. Inleider van dienst was N-VA-voorzitter Bart De Wever. Geen uitspraken over Berbers deze keer, wel over Brussel en zijn vele parlementen. En Eppinks rol in het Europees Parlement. De Wever stelt terecht: ‘Derk Jan Eppink schrijft met een fileermes’.

Diezelfde avond interviewde Lukas De Vos, oud-journalist van VRT-radio, Eppink over het boek. Dat filmpje kunt u hier ook bekijken.

Smaakt het naar meer? Lees dan het boek. Dat kunt u via ons bestellen. Of kom op 4 mei naar het eerste Doorbraak café met Derk Jan Eppink en zijn gewezen strijdmakker Jean-Marie Dedecker.

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

[ARForms id=103]

Doorbraak redactie