fbpx


Niet gecategoriseerd

Doorbraak op woensdag, 8 mei 2013

OverzichtWe vlogen er meteen stevig in met Marc Vanfraechem die Bert Anciaux een beetje helpt met het bepalen van het begrip ‘islamofobie’. (lezen)

We vernamen het overlijden van P.C. Paardekooper, de Nederlandse prof die in 1962 de toegang tot ons land werd ontzegd. Enkele weken geleden besteedde Doorbraak nog aandacht aan die geschiedenis. (lezen)

Geloof het of niet maar er blijkt ook een hersenvlucht naar Vlaanderen te bestaan. (lezen)

Hoe ver ligt Wetteren van de VRT-toren? Frank Thevissen laat wat licht schijnen over de jongste vrt-rel. (lezen)

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Doorbraak redactie

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.