fbpx
Doorbraak Nieuws

Cadeautip: een boek(enbon) onder de kerstboom

Beste vrienden van Doorbraak,

Met de naderende feestdagen in het zicht, helpen we u graag — dat spreekt– met enkele mooie cadeautips, onder het motto ‘Leg eens een boek onder de kerstboom’.

Geen foute cadeaus meer
Ik geef toe: ik heb al moeite om alle boeken in mijn bibliotheek op te slaan in mijn geheugen. Het gebeurt dan dat ik een boek een tweede keer koop. Niet erg, ik geef het dan wel cadeau.
Hoe verwacht u van mij dat ik weet welke boeken mijn vrienden, vriendinnen, familieleden ooit gekocht hebben? Of welke boeken zij nu juist top-interessant vinden?

Daarom.
De DoorbraakBoeken-cadeaubon: het bedrag dat u schenkt, kiest u zelf. Of het nu gaat om één boek of een groot boekenpakket, u bepaalt wat u schenkt (10-20-25-of 50 euro).
En de gelukkige ontvanger kiest zelf uit ons ruim en immer groeiend assortiment. (Zag u trouwens al dat de Doorbraak Boekenwinkel een heuse online boekhandel aan het worden is?!)

Na uw aankoop in onze webwinkel (net zoals u een boek zou kopen) ontvangt de gelukkige automatisch een e-mail met een unieke kortingcode, waarbij hij/zij zelf het gewenste boek kiest en in het winkelmandje de kortingcode invult. Met dank aan de schenker!
Geen foute cadeaus meer!

Politiek niet correcte cartoons

Kijkt u overigens ook even naar het gloednieuwe cartoonboek van Erwin Van Mol: Vanmol’s hoop. De beste cartoons uit twintig jaar weinig politiek-correcte cartoons in 262 pagina’s. Een boek waar u ongetwijfeld leuke momenten aan beleeft. En dus een ideaal eindejaarsgeschenk om het nieuwe jaar vrolijk te beginnen.

Of wilt u weten hoe de democratie in ons land precies werkt? Hendrik Vuye & Veerle Wouters schreven er zonet een boek over: Schone schijn. Onthullend, onthutsend en ontnuchterend hoe het droombeeld van een democratie verwordt tot een particratie, waarbij de verkiezing van de partijvoorzitter de allerbelangrijkste verkiezing is in dit land. De eerste druk is trouwens net uitgeput, maar u krijgt een exemplaar van de tweede druk nog voor kerstavond toegestuurd!

Blader, veeg naar links, veeg naar rechts en werp een blik in onze DoorbraakBoeken-webwinkel:
U vindt ongetwijfeld een boek dat u intrigeert.
En tegelijk steunt u opnieuw Doorbraak!
Waarvoor onze beste dank.

De Doorbraakredactie en alle medewerkers wensen u veel leesplezier en fijne feestdagen.

Zalig kerstfeest en alvast een gelukkig 2020!