Doorbraak Nieuws
referendum

Catalonië, een nieuwe republiek in Europa? Schrijf u nu in voor ons debat op 28/9

Hebt u – buiten Doorbraak natuurlijk – veel gehoord van het Catalaans referendum. Uiteraard niet. Doorbraak is uitgegroied tot een van de belangrijkste bronnen van nieuws over het referendum.

18/09: Spanje is bang van de democratie

15/09: Demofobie in Spanje

13/09: Hard tegen hard in Catalonië

12/09/: Catalonië naar Diada onder hoogspanning

9/09/: Catalanen zeggen Ja in Brussel

En nog veel meer op Doorbraak.be

Op een Cataloniëavond brengt Doorbraak een interessant panel en antwoorden op de vele gestelde vragen. Amadeu Altafaj (vertegenwoordiger van de Catalaanse regering in Brussel, bij de EU), Pere Jordi Junqué de Fortuny (woordvoerder van Assemblea National in Brussel), Hilde Roosens (Vlaamse Volksbeweging en gewezen inwoner van Catalonië) gaan in gesprek. Vooraf biedt prof. Dirk Rochtus (Doorbraak) een ruimer internationaal-politiek kader en licht Steven Vergauwen (VVB/ICEC) de voorgeschiedenis van het onafhankelijkheidsreferendum toe. Karl Drabbe (Doorbraak) leidt het gesprek in goede banen.

We verwachten u massaal op deze boeiende infoavond. Mits 5 euro inkom bent u van harte welkom in de KU Leuven Campus Antwerpen (Sint-Andriesstraat, zijstraat Nationalestraat, Antwerpen) op 28 september om 20.00 uur.

Catalonië

Infoavond over Catalonië n.a.v. het onafhankelijkheidsreferendum.

Inschrijven kan nu meteen op doorbraak.be

Catalonië, een nieuwe republiek?

Uw registratie
Voornaam
Naam
Email adres

Doorbraak.be is een uitgave van vzw Stem in het Kapittel
Hoofdredacteur: Pieter Bauwens
Webbeheer: Dirk Laeremans