Doorbraak Nieuws
Boekenbeurs

Doorbraak op de Boekenbeurs

De Boekenbeurs staat voor de deur. Van 28 oktober tot en met 11 november vindt ook dit jaar het grote boekenfeest plaats in Antwerp Expo (het vroegere Bouwcentrum). En ook dit jaar is Doorbraak aanwezig op de Boekenbeurs in Antwerpen. Niet alleen met een aanbod van de Doorbraak boeken, maar ook met een mooi gevuld activiteitenprogramma. Doorbraak organiseert drie gesprekken op auteurspodia. Nadien signeren de Doorbraak-auteurs op de stand van Doorbraak-verdeler Booxxe in zaal 3, stand 301.

28 oktober: islam

Doorbraak-auteur Sam Van Rooy gaat in gesprek met prof. Paul Cliteur. Beiden publiceerden al vaker over de gevaren van het monotheïsme en van en met de islam in het bijzonder. Doorbraak-hoofdredacteur peilt naar de problemen van islamisering en zoekt oplossingen met beide auteurs.

  • Sam Van Rooy, Voor vrijheid dus tegen islamisering, Doorbraak, €22,95
  • Paul Cliteur en Dirk Verhofstadt, In naam van God, Houtekiet, €24,95

28 oktober, 14.00 uur, Rood podium. Nadien signeert Sam Van Rooy op de Doorbraak-stand 301.

1 november: migratie

Doorbraak-auteur Theo Francken wordt het vuur aan de schenen gelegd door VRT-journalist Ivan De Vadder. Francken publiceerde zonet het boek Continent zonder grens. Alles wat u moet weten over de migratiecrisis – inclusief 70 pagina’s oplossingen – vindt u in het boek van de staatssecretaris voor Asiel en Migratie.

Theo Francken, Continent zonder grens, Doorbraak, €19,99

1 november, 14.00 uur, Boek-o-drôme. Nadien signeert Theo Francken zijn boek op de Doorbraak-stand 301.

8 november: nocturne

Zoals de voorbije twee jaar nodigen we u graag uit op de stand van Booxxe in zaal 3, waar u Doorbraak ook vindt. Doorbraak-lezers krijgen er een glaasje en een hapje aangeboden. U kunt er kennismaken met andere lezers, maar ook met enkele van onze auteurs, die graag hun boeken willen signeren.

8 november, vanaf 18.30 uur, zaal 3, stand 301 – Doorbraak-Vrienden krijgen gratis toegangskaartjes.

9 november: cultuurmarxisme

Wat is cultuurmarxisme? Is het meer dan newspeak en ook een heuse strategie van politiek-cultureel links om het denken te bepalen? Politieke correctheid is een begrip dat we al langer kennen, maar wat is het verschil met cultuurmarxisme. En is het een reële bedreiging of hoogstens een tijdelijke bevlieging? En kan je je ertegen wapenen? Critici Sid Lukkassen, prof. Paul Cliteur en Doorbraak-columnist Johan Sanctorum gaan in gesprek. Doorbraak-uitgever Karl Drabbe modereert

  • Johan Sanctorum, De langste mars, Doorbraak, €17,95
  • Paul Cliteur e.a., Cultuurmarxisme: er waart een spook door Europa, Aspekt, €18,95
  • Sid Lukkassen, Avondland en identiteit, Aspekt, €19,95

 

9 november, 15u00, Rood Podium. Nadien signeren de drie auteurs op de Doorbraak-stand 301.

11 november: Theo Francken signeert

Geen voorafgaande lezing of gesprek. Maar wel een signeersessie van staatssecretaris Theo Francken op de Boekenbeurs.

Theo Francken, Continent zonder grens, Doorbraak, €19,99

11 november, 14.00 uur, zaal 3, stand 301.

De Boekenbeurs loopt van 28 oktober tot en met 11 november. Op 5, 6 en 7 november is de beurs gesloten. Meer info: www.boekenbeurs.be.

 

Doorbraak.be is een uitgave van vzw Stem in het Kapittel i.s.m. Perruptio cvba Hoofdredacteur: Pieter Bauwens Webbeheer: Dirk Laeremans