fbpx
Doorbraak Nieuws
Facebook

We kunnen vrienden worden

Meer dan 6000 volgers op Twitter en meer dan 6000 likes op onze Facebookpagina. De groei op Facebook en Twitter toont dat onze socialemediastrategie werkt. Alweer een kaap gerond, een doelstelling voor dit jaar gehaald. Maar als we echt een verschil willen maken hebben we uw hulp daarbij nodig.

U leest graag Doorbraak.be en ontvangt dagelijks of wekelijks een Dosis Doorbraak? Meer en meer mensen lezen Doorbraak.be, maar nog te veel mensen kennen Doorbraak.be niet. Daar zijn zeker ook ‘vrienden’ of ‘volgers’ van u bij. U kan daar dus makkelijk iets aan doen.

Weet u dat u Doorbraak.be kan volgen op Facebook en Twitter? Dat maakt het u nog makkelijker om een artikel van Doorbraak.be te delen met uw vrienden. Een klik en u kan uw vrienden redden van de onwetendheid en hen een artikel van Doorbraak.be doorsturen.

De beste manier om dat te kunnen is Doorbraak.be ‘liken’, vriend worden van onze Doorbraak.be-pagina op Facebook. Dat kan simpel door hierop te klikken.

Ook volgen op Twitter is makkelijk; u klikt hier

Zo hebben voortaan ook uw vrienden en volgers geen excuus meer, ze hadden het kunnen weten. En ja, hoe meer volgers of ‘likes’ hoe beter Doorbraak.be scoort op de sociale media, hoe beter wij ‘meer dan een mening’ bij de lezer kunnen brengen.