fbpx
Doorbraak Nieuws
horizon2024

Doorbraak lanceert “Horizon 2024” – steunt u ons?

In steeds sneller tempo volgen de crisissen mekaar op. De bankencrisis, Griekenland, Covid 19, oorlog, inflatie, energie. En dan spreken we nog niet over de “bekende” problemen: vergrijzing, onderwijs, zorg, klimaat, pensioenen, militaire investeringen, migratie…

Wie dagelijks de kranten en de waan van de dag volgt, zou voor minder de handdoek in de ring gooien.

Analyse en oplossingen

Met het zicht op 2024 wil Doorbraak in al deze domeinen de analyse maken. En veel meer nog dan problemen oplijsten, willen we oplossingen aanreiken.

Wat kunnen we in Vlaanderen doen om het beter te doen? Welke structuren hebben we nodig en wat moet er veranderd worden? Wat houdt verandering tegen? Of wie? En waarom? Voor welke fundamentele keuzes staan we in 2024 en wie staat voor welke optie?

Horizon 2024

Horizon 2024

Om die vragen te stellen – én te beantwoorden – start Doorbraak op 1 oktober met Horizon 2024. Een bijkomende collectie artikels, podcasts en Video-uitzendingen met analyses, interviews en achtergronden van professionele journalisten en specialisten met kennis van zaken. Over de belangrijkste onderwerpen die ons vandaag bezighouden:

Energie, arbeidsmarkt, cultuur, Zorg & gezondheid, mobiliteit, fiscaliteit, defensie, onderwijs, milieu & klimaat, asiel en migratie.

Alle Horizon 2024 artikels zullen vrij toegankelijk zijn voor niet abonnees en we zullen we uiteraard volop via sociale media promoten naar niet-lezers.

Gefinancierd met uw steun

Het Horizon 2024 project wordt gefinancierd door onze lezers en sympathisanten via ons Horizon 2024 fonds. We willen graag €100.000 bij mekaar brengen voor dit project.

Met uw steun willen we meer artikels schrijven, meer podcasts en meer Doorbraak.tv. Kortom meer Doorbraak, open voor iedereen, omdat het debat te belangrijk is.

We plannen om voor deze reeks 3 extra journalisten aan te werven. Uw steun maakt het mogelijk dat onze journalisten zich nog meer specialiseren, zich ingraven in een onderwerp om daarna nog lastiger vragen te stellen. Uw steun maakt het mogelijk die extra journalisten en columnisten aan te werven.

Horizon 2024 boek in … 2024

In het voorjaar van 2024 verschijnt dan het boek dat uit de reeks gedistilleerd wordt. Met de beste artikels en de meest spraakmakende interviews. Het wordt een tijdsdocument van hoe Vlaanderen er in 2024 aan toe is, de problemen waar we mee worstelen en de mogelijkheden om eruit te geraken.

  • Vanaf een bedrag van €50 hebt u recht op uw exemplaar van het boek dat uit de reeks vloeit en dat voor de verkiezingen van 2024 zal verschijnen. In dat boek nemen we ook uw naam op als intekenaar.
  • Vanaf een bedrag van €100 nemen we u in het boek bovendien op als steuner.

 

Ja, ik steun Horizon 2024

Ja, ik wil steunen met mijn bedrijf