fbpx
Doorbraak Nieuws

50% van de plaatsen van het Doorbraak sponsordiner zijn al bezet

Het gaat snel voor de verkoop van de plaatsen bij het sponsordiner van Doorbraak. Op dinsdag 7 november nodigen wij al onze lezers en sympathisanten uit om te komen genieten van culinaire lekkernijen. Er zijn nog maar 75 beschikbare plaatsen, dus er snel bij zijn is de boodschap!

Onze gastspreker

Dit jaar is de gastspreker tijdens ons sponsordiner niemand minder dan professor Rik Torfs. Als twitterende ‘éminence grise’ houdt hij zijn tienduizenden volgers dagelijks een spiegel voor. Meestal met een kwinkslag, maar altijd raak.

De professor kerkelijk recht en oud-rector van de KU Leuven is niet weg te slaan uit het publieke debat en geniet ervan om vriend en vijand te verrassen met opmerkelijke standpunten, altijd geformuleerd zoals alleen Rik Torfs dat kan. Op 7 november hebben we hem voor ons alleen.

We maken gebruik van de gelegenheid om Doorbraak 3.0 voor te stellen. We sleutelen al maanden hard aan een nieuwe lay-out voor onze website en zullen die op 9 november officieel lanceren, maar geven u als vriend van Doorbraak alvast een voorproefje.

Uw menu

De chef-kok van De Jachthoorn heeft alvast een menu samengesteld om van te watertanden. Het aperitief zal bestaan uit verschillende koude en warme hapjes, gevolgd door een voorgerecht van gepocheerde zalm die op smaak wordt gebracht met gerookte zalm, tuinkruiden en bergamot.

Hertenfilet, gebraiseerd witloof en knapperige kroketjes vormen samen het overheerlijk hoofdgerecht, af te sluiten met een lekker dessert dat bestaat uit moelleux met speculoos(ijs) en/of koffie en thee.

Wie last heeft van allergieën moet niet op zijn honger blijven zitten en kan terecht op [email protected].

Hoofdsponsor

Brengt u graag wat vrienden mee? Daarvoor is ons sponsordiner de ideale gelegenheid. Boekt u een tafel voor tien personen? Dan bent u meteen een hoofdsponsor. Het sponsordiner is het perfecte moment om klanten of medewerkers een boeiende avond te bezorgen.

Heeft uw bedrijf een interessante prijs om te verloten? Dan horen we dat graag.

Prijs

Wie er graag bij wil zijn betaalt 200 euro per persoon als particulier of 250 euro met bedrijfsfactuur. Een sponsortafel van tien personen (2.500 euro) is meermaals gewonnen: u geeft een unieke avond aan uw klanten of personeel, de Belgische staat geeft u een belastingaftrek én Doorbraak heeft weer wat middelen om verder aan haar doelen te werken.

Voor dat bedrag krijgt u een heerlijk diner, een exquis gezelschap, een uitmuntende redenaar, een boek en we verloten zoals vorig jaar verschillende prachtige prijzen. Niet aarzelen, nu inschrijven is de boodschap!

Het Doorbraak Sponsordiner, dinsdag 7 november 2023 vanaf 19u30 in De Jachthoorn, Doornstraat 11, 2550 Kontich.

Inschrijven doet u via deze link .