fbpx
Doorbraak Nieuws
Doorbraak wijn

Wij van Doorbraak bevelen Doorbraak Wijn aan

Vandaag start Doorbraak met een nieuw initiatief. Doorbraak Wijn.

Doorbraak-auteurs en -lezers hebben een breed interesseveld. En natuurlijk behoren ook de betere dingen des levens daar toe. Wijn dus. En omdat een aantal auteurs en lezers ons daarop al hadden aangesproken, hebben we nu ook de daad bij het woord gevoegd.

Niet uw alledaagse wijn

We starten deze wijnsite heel eenvoudig als een winkel voor Doorbraak-lezers die ook wijnliefhebbers zijn. Getrouw aan de Doorbraak-filosofie kiezen we voor wijnhuizen en wijnen die hier bij ons niet in de supermarkt te vinden zijn en die ‘een verhaal’ hebben. Speciale wijnhuizen, aparte druifsoorten, unieke producties en uitzonderlijke smaken. Die verhalen brengen we u dan ook graag. Want over wijn is er nog zoveel te vertellen.

We beginnen alvast met een selectie Italiaanse wijnen. Met Peter Rochtus en Philip Roose hebben we daarbij twee specialisten in huis die ons helpen bij de keuze.

Net zoals onze online boekwinkel zal deze site op termijn niet alleen wijn te koop aanbieden, maar ook een informatiebron over wijn worden. Nieuws en verhalen van onze eigen auteurs en lezers die met wijn bezig zijn en staan te popelen om hun passie te delen met de wereld. We zouden niet willen dat u als wijnliefhebber op uw intellectuele honger blijft zitten.

Korting voor de Vrienden

Vriend van Doorbraak? Dan hebt u twee keer geluk. Niet alleen krijgt u 5% korting op alle aankopen, we leveren bovendien gratis vanaf €75 ipv €90. Dat is onze manier om onze vrienden te bedanken. Die korting krijgt u automatisch als u ingelogd bent als Vriend van Doorbraak.

Zelf wijnexpert

Bent u een wijnexpert, sommelier of bent u een vat boordevol wijnverhalen? Aarzel niet en laat het ons weten. We zijn op zoek naar u.

Voor al uw feesten en uw gezellige avonden. Wij van Doorbraak bevelen alvast Doorbraak Wijn aan.