JavaScript is required for this website to work.

Uitnodiging voor de DUIVELSE DEALS – boekvoorstelling

Boekenteam22/9/2021

Duivelse deals is de start van een nieuwe Antwerpse krimiserie. Donna Debruyne, ghostwriter en familietherapeut schreef alvast een verrassend en boeiend debuut.

UITNODIGING:
Doorbraak en Willems Uitgevers nodigen u graag uit op de boekvoorstelling van Duivelse Deals, de eerste Bos & De Pijpere-thriller, die plaats vindt in de aula van Het Letterenhuis – Minderbroedersstraat 22 2000 Antwerpen
op maandag 27 september 2021 om 15u

Uitgever Raf Willems gaat in gesprek met het auteurskoppel Donna Debruyne en de eregasten, Nabilla Ait Daoud – Schepen van Cultuur en Frederik de Swaef, hoofdredacteur Gazet van Antwerpen.

 

De bisschop van Antwerpen heeft snode plannen om zijn kathedraal van een tweede toren te voorzien, zoals ooit het plan was. Hij arrangeert een duivelse deal die ook de Kempense geestelijkheid ten goede moet komen. Maar dat is buiten het echtpaar Jeroen Bos en Claudine De Pijpere gerekend.

Dit is het eerste deel van een nieuwe reeks krimi’s die zich afspelen in Antwerpen en De Kempen. Koppig als een stier zitten misdaadjournalist Jeroen en de onverschrokken Claudine de gangsters op de hielen.

Mocht u de boekvoorstelling niet kunnen bijwonen, kan u toch alvast genieten van een tijdelijke voordeelprijs:
bestel hier uw exemplaar tegen 18,00€

Graag inschrijven via onderstaand link: de eerste 40 inschrijvingen kunnen gratis een Antwerps Seefbier proeven.

Inschrijven