fbpx
Doorbraak Nieuws
sponsordiner

Eindelijk Doorbraak sponsordiner

Derde keer goede keer. Na anderhalf jaar verplichte onderbreking en twee afgelastingen, knoopt Doorbraak opnieuw aan met een traditie: het jaarlijkse sponsordiner. Deze keer op dinsdag 7 juni om 19.30 in Hotel Serwir in Sint-Niklaas.

Na eerdere edities met Hendrik Vuye en Veerle Wouters, Thierry Baudet, Theo Francken en Jan Jambon is de gastspreker dit jaar Tom Van Grieken, voorzitter van Vlaams Belang. Ondertussen is het de traditie om met uitspraken op het Doorbraak-sponsordiner het nieuws te halen, dus we kijken uit naar wat hij te vertellen heeft.

Naast de gastspreker zijn er natuurlijk ook de vele Doorbraakauteurs en de vele Doorbraaklezers die u die avond kan ontmoeten of terugzien. Er zullen ook enkele gloednieuwe uitgaven van Doorbraak Boeken zijn en een leuk Doorbraak-hebbeding. Ons sponsordiner is een jaarlijks terugkerend evenement met de fijnste mensen van Vlaanderen en omstreken.

Het menu kunnen we u nog niet verklappen. Ook Hotel Serwir is verrast door dit fijne nieuws. Maar inschrijven kan u wel al. Wees er snel bij als u het niet wil missen.

Mogelijke allergieën kan u ingeven op het inschrijvingsformulier bij ‘notitie deelnemer’.

Geen invulformulier hieronder? Klik dan hier om je in te schrijven.

Sponsordiner 2022

Schrijf u hier in voor het sponsordiner van Doorbraak, met Tom Van Grieken, voorzitter Vlaams Belang. 

*
(inclusief uzelf)
Vul op deze pagina uw inschrijvingsinformatie in. Als u extra personen in wilt schrijven, kunt u nadat u deze pagina heeft ingevuld en op "Uw registratie controleren" heeft geklikt hun inschrijvingsinformatie invoeren.
Uw registratie - sponsordiner
Hier kan u opmerkingen ingeven voor onze administratie.
Totaal voor deze deelnemer