fbpx
Doorbraak Nieuws

Kritisch migratiepakket

Bij de start van het nieuwe parlementaire jaar, zullen politici – ook zij die aan een regeringsvorming werken – niet kunnen wegkijken van de noodzaak tot het uitbouwen van een evenwichtig migratiebeleid. Vragen en bedenkingen over asiel, gezinshereniging, terugkeer, regularisering en de impact op onze sociale zekerheid, vereisen duidelijke antwoorden.

De Doorbraak boekenboektiek  biedt U de twee boeken van Theo Francken & Joren Vermeersch, – Continent zonder grens en Migratie in 24 vragen en antwoorden – die alvast in dit asieldebat een eerste aanzet geven qua werkbare voorstellen voor de nabije toekomst.
Ze tonen ons inderdaad de weg vooruit, hoe het elders in de wereld wel anders kan en hoe het moet in Europa. Ze gaan daarbij geen taboe uit de weg en geven een gedurfd antwoord op vele pertinente vragen. Jarenlang beleidservaring is daarbij hun leidraad.

Dit ‘Kritisch Migratiepakket’ wordt U nu 14 dagen lang – tot 13 oktober 2019 -aangeboden tegen een extra voordelige prijs: 25,00€ (i.p.v. 30,99€) – excl. verzending.

U kan dit voordeelpakket hier bestellen.

(U kan beide boeken uiteraard ook apart bestellen:

Continent zonder grens, 19,99€

Migratie in 24 vragen en antwoorden, 10,99€