fbpx
Doorbraak Nieuws

Geniet van de internationale dag van de persvrijheid

3 mei is de internationale dag van de persvrijheid. Ook voor Doorbraak is dat natuurlijk een feestdag. Zonder persvrijheid was er geen Doorbraak. En dat willen we samen met u vieren.  Want persvrijheid is ons uitermate dierbaar. We zijn er een product van en we geloven er in. Persvrijheid is essentieel voor een democratie en de diversiteit van die pers is een waardemeter voor de kwaliteit van de democratie. Daar gaan we samen voor!

Feest

En u mag mee feesten: vanaf nu en zo lang de dag van 3 mei duurt, krijgt u een fikse korting op een abonnement van Doorbraak. Voor een online abonnement betaalt u €60 per jaar in plaats van €90. Dat is amper 5 euro per maand. Wil u ook graag het Doorbraak Magazine op papier erbij? Dan betaalt u voor een combo-abonnement €100 euro per jaar in plaats van €125!

Bent u al abonnee? Dan hebben we nog steeds een mooi cadeautje: u betaalt tot en met 3 mei geen verzendkosten op boeken.doorbraak.be. Misschien net op tijd voor die andere feestdag, moederdag. (Voor Antwerpenaars is dat zéker op tijd!)

Persvrijheid

Geniet samen met Doorbraak van de dag van de persvrijheid.

Ja, ik neem nu een Online plus-abonnement voor €60 ipv €90

Ja, Ik neem nu een combo-abonnement (Doorbraak online + Doorbraak Magazine) voor €100 ipv €120