JavaScript is required for this website to work.

Vanmol’s Hoop: in bange dagen?

foto © Erwin Vanmol

Vanmols Hoop. ‘In bange dagen’, zou ik er haast automatisch aan toevoegen.
Zodra je bladert in het boek, garandeer ik jou een glimlach die vaak genoeg uitmondt in een luidop lachen. Je huisgenoten kijken raar op. Beter dus om samen met hen dit cartoonboek te degusteren. Plezier is uw – en hun – deel.
Woorden zijn hierbij overbodig.. kijken volstaat.

 

400 cartoons:  je bent er even mee zoet. Een caleidoscoop van voorbij gegane jaren, schreven we bij de boekvoorstelling, –  een kleurrijk kijkboek dat ons even de dagelijkse sleur doet vergeten.
En bovendien zet Vanmol heerlijk een neus naar al het politiek correct gekwezel.

Een ander perspectief

Een twintigtal opiniemakers en politici leveren hun bijdrage bij een cartoon naar keuze. Sommigen gooien een bloemetje, anderen laten er de bloempot bij… maar dat mag niet verbazen. Het bewijst hoe ‘to the point’ Vanmol kan zijn. En dat is een compliment! Jean-Pierre Rondas bijvoorbeeld, schreef een uitgebreid portret van cartoonisten, cartoonisme vandaag en Erwin Vanmol specifiek. U kan deze tekst hier al lezen ter kennismaking.

 

Mogen we ‘Vanmol’s hoop’ hartelijk aanbevelen?

Onze Blijf in uw kot-actie loopt nog tot 5 april: u geniet dan van 10% korting op al onze Doorbraak-uitgaven. Schone schijn van Vuye & Wouters bijvoorbeeld — in deze tijden van volmachten en voorzittersvergaderingen hoogst actueel. Of Hugo in de jungle van wijlen Gaston Durnez, Na het journaal volgt het nieuws van Johan Sanctorum, Het Auschwitz-gen van Andre Gantman of Continent zonder grens van Theo Francken. Deze en andere vindt u in de ondertussen bekende Doorbraak webwinkel.

Voor Vanmol’s hoop doen we nog een ‘extra-voordeel-verwen-extraatje: u kan het boek nu bestellen tegen €20,00 in plaats van €24,95…

Omdat we u graag zien glimlachen! Ook in deze bange dagen…