Doorbraak Nieuws

Verdubbel Doorbraak — oproep tot steun

Beste Doorbraak-lezer,

400.000 lezers

Voor de eerste keer heeft Doorbraak in een periode van 12 maanden de kaap van de 400.000 lezers bereikt. 400.000 Vlamingen die het afgelopen jaar minstens één keer op Doorbraak zijn komen lezen. En die lezen samen nu al meerdere tienduizend artikels per dag. Daarmee zijn we één van de snelste groeiers binnen de ‘nieuwe media’ in Vlaanderen. Dankzij úw steun zijn we erin geslaagd een overtuigend alternatief op het politiek correcte nieuws te bieden. Een alternatief dat een stem geeft aan de opinies en onderwerpen die elders niet aan bod (mogen) komen.

Met een jaarlijkse groei van tientallen procenten is Doorbraak vandaag uitgegroeid tot een begrip: de gratis nieuws- en opiniesite die de Vlaamse opinievorming versterkt. Onze recent vernieuwde website helpt ons ook om dat verder uit te bouwen.

En het werkt! Van overal worden we door bekende en minder bekende auteurs gecontacteerd, omdat Doorbraak net dié stem geeft, die in het politiek correcte discours gewoon ontbreekt.

Maar we kunnen nóg beter…

Maar goed groeien is voor Doorbraak niet goed genoeg. We willen dé referentie worden en als nieuw medium meespelen in Vlaanderen. En daarvoor willen we nog veel sneller groeien.

Samen met mediaspecialisten hebben we een plan in mekaar gestoken om via betaalde advertenties en plaatsingen op de sociale media ons bereik te verdubbelen. Tweemaal zoveel bezoekers, tweemaal zoveel pagina’s, tweemaal zoveel contacten. Dàt is onze ambitie in 2018.

Daar hebben we uw hulp voor nodig!

Daarom doen we een beroep op u, onze lezer. We hebben geen abonnementen, geen grote geldschieters en een heel beperkt reclamebudget. Zónder u lukt het niet. Zonder úw steun worden we niet groot.

Elke financiële duw in de rug helpt ons meer lezers aan te trekken, onze impact op de politiek te verhogen en nog beter de toenemende belangstelling te beantwoorden.

U hoeft dat ook niet voor niets te doen. Wij zijn onze schenkers dankbaar. De snelle schenkers nog meer. Iedereen die ons met minstens 150 euro steunt, krijgt van ons rond kerstmis een exemplaar naar keuze uit het gamma Doorbraak Boeken  (max. 23 euro). En uiteraard nodigen wij u ook graag uit voor speciale gelegenheden voor onze steuners.

Aarzel niet en Verdubbel Doorbraak vandaag nog met uw (kleine of grotere) bijdrage!

Verdubbel Doorbraak

Totaal bedrag
 
elke
Uw gegevens

 

Doorbraak.be is een uitgave van vzw Stem in het Kapittel i.s.m. Perruptio cvba Hoofdredacteur: Pieter Bauwens Webbeheer: Dirk Laeremans