fbpx


Geschiedenis
Sausage

Bij het overlijden van de Britse koningin: geen The Crown zonder Sausage




Naar aanleiding van het overlijden van de Britse koningin Elisabeth, publiceren we opnieuw dit interview uit 2020.   
De Britse monarchie is eeuwenoud, maar blijft telkens weer boeiend actueel. De succesvolle Netflix-serie The Crown maakt van de vaak wat duffe ‘royals’ bekende tv-personages. Dat de Windsor-familie ook in Vlaanderen populair is, bewijst het succes van Sausage: Een blik op Elizabeth II, een boek geschreven door Doorbraak-medewerker Harry De Paepe. Hij onderscheidt feit van fictie en schreef daarmee een leuke handleiding voor de liefhebbers van de Netflix-reeks. Zowel voor wie nog moet beginnen met het eerste seizoen, als wie al zijn of haar tanden zet in het net verschenen seizoen 4.
Ook anglofielen smullen van Sausage en het boek wordt duidelijk ook gewaardeerd voor zijn Britse humor. De Nederlandse De Volkskrant kopte: ‘staat vol met treffende details.’ Een dikke maand na verschijnen rolt nu de tweede druk van de persen.

Doorbraak ging vlak voor de boeklancering van Sausage op bezoek bij Harry De Paepe. Pieter Bauwens vroeg hem wat hem nu zo intrigeert aan de Queen Elizabeth II.

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Doorbraak redactie