fbpx


Actualiteit, Binnenland

Naar een Vlaamse staats(her)vormingDe tijd van de staathervormingen is immers voorbij. Het is voor iedere nuchtere, weldenkende mens nu wel duidelijk dat er geen goede Belgische staatshervormingen kunnen zijn. Toch niet voor Vlaanderen, wel voor Wallonië, Brussel en België. Dus gedaan met rommelen in de marge. Op deze strijdmeeting zullen we ons alternatief, het enige goede alternatief trouwens, naar voren brengen. Enkel Vlaamse staatsvorming kan in Vlaanderen soelaas brengen.

De VVB staat niet alleen in haar verweer tegen de Di Rupo-akkoorden. Ook het Overlegcentrum van Vlaamse Verenigingen (OVV) plant verdere acties tegen de Di Rupo-akkoorden. Het OVV plant in oktober een staten-Generaal waar op wetenschappelijke basis zal worden aangetoond hoe nadelig die akkoorden wel zullen zijn, hoe diep ze in onze Vlaamse beurs snijden en wat de achterliggende bedoeling van dit alles is.

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Pieter Bauwens

Pieter Bauwens is sinds 2010 hoofdredacteur van Doorbraak

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.