fbpx


Niet gecategoriseerd

Opgelet: dit zou een afrekening kunnen zijn!
Geachte persmedewerker

Graag willen we u even attent maken op het volgende:

Toen Bruno Yammine, oprichter van de belgicistische BUB, iets meer dan een jaar geleden op onze pagina’s een lans brak voor een unitair België, lazen we (gelukkig) nergens dat Doorbraak plotseling Belgischgezind was geworden.

Toen Elisabeth Meuleman, onderwijsspecialiste van Groen, enkele maanden geleden op onze pagina’s pleitte voor een doorgedreven onderwijshervorming, vernamen we ook nergens dat Doorbraak hier achter stond.

Wanneer een oud-N-VA medewerker een bilan opmaakt van een N-VA topper, krijgen we te horen dat Doorbraak afrekent met de man in kwestie.

Voor alle duidelijkheid, we werken voortdurend met derden die hun opinie kenbaar maken op onze stek. We catalogeren dat, logischerwijs, onder ‘Opinie’. Zoiets wat kranten en andere tijdschriften ook doen. Wanneer de redactie haar eigen mening kenbaar wil maken, doet ze dat onder ‘Standpunt’ en staat er de naam van een redactielid onder. Dat doen kranten en andere tijdschriften ook.

We onthouden van de ontstane heisa rond een bepaald opiniestuk dat wanneer onze Jean-Pierre Rondas morgen in Knack tegen de grendelwetten schrijft, dat de hele Knack-redactie daar achter staat. En ook dat wanneer Pieter Bauwens, onze hoofdredacteur, in De Morgen een pleidooi houdt voor een onafhankelijk Vlaanderen, dat hij daarbij een schouderklopje krijgt van bijvoorbeeld Yves Desmet.

Met vriendelijke groet

de Doorbraak-redactie

(PS: neem toch ook even de tijd om onze andere rubrieken te lezen. Ze zijn zeker de moeite.)

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Doorbraak redactie

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.