fbpx


Actualiteit, Economie

Bart Van Craeynest: ‘Begroting is nu niet onze eerste zorg’De beurzen slaan tilt door de impact van het coronavirus. Ondertussen kondigde de federale regering fase drie van het rampenplan af met verregaande maatregelen voor bedrijven, economie en burgers.

Zullen deze maatregelen voor een korte pijn zorgen waarvan onze bedrijven en dus onze economie vlot zullen herstellen? Zijn de ondersteunende maatregelen voldoende om gezonde kmo’s en zelfstandigen het hoofd boven water te laten houden? Hoe hard moet de komende federale regering zich op de begroting richten en is een begrotingstekort nu onze eerste zorg? David Geens vroeg het aan Bart Van Craeynest, hoofdeconoom bij VOKA.

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

David Geens

David Geens is IT-engineer en bestuurder en investeerder in verschillende vennootschappen. Bij Doorbraak focust hij zich op de audiovisuele activiteiten zoals de podcast en video interviews.