Buitenland, Europa
brexit

Wat doet Boris?- Brexit 3 jaar later

Drie jaar geleden koos Engeland voor ‘Leave’. En toen begon een grote soap. Verlaat Engeland de Europese Unie? En wat doet Boris Johnson als hij premier wordt? Waarom is de ruzie met zijn maîtresse wereldnieuws? Wie is ‘Theresa in trousers’ zijn tegenkandidaat? En hoe lang blijft de Queen op vakantie?

Pieter Bauwens gaat in gesprek met onze huis-anglofiel Harry De Paepe over de Brexit, Boris Johnsson, labour en nog zoveel meer.


Productie: David Geens

Dirk Laeremans

Dirk Laeremans (1968) werkt al sinds 1997 mee aan Doorbraak. Als bedrijfsleider liggen zijn interesses vooral in internationale economie en economische vraagstukken. Hij werkt vandaag als zelfstandige in de vastgoedsector.

steun doorbraak

Wil u graag meer lezen van Dirk Laeremans?

Doorbraak is een onafhankelijk medium zonder subsidies. We kunnen dit enkel doen dankzij uw financiële steun. Uw steun geeft onze auteurs de motivatie om meer en regelmatiger te schrijven. Steun ons met een kleine bijdrage of word vandaag nog Vriend van Doorbraak.

Ik help Doorbraak groeien.
Doorbraak.be is een uitgave van vzw Stem in het Kapittel i.s.m. Perruptio cvba Hoofdredacteur: Pieter Bauwens Webbeheer: Dirk Laeremans