fbpx


Media, Politiek
Mark Grammens-lezing

Elchardus, Rondas en Van Cauwelaert uiten hun bedenkingen over ‘Trouw moet blijken’
1Doorbraak is gestart met een Mark Grammens-lezing. Die werd voor de eerste keer uitgesproken in het Vlaams Parlement door Mark Elchardus. Bij die gelegenheid stelde Doorbraak ook een boek voor: Trouw moet blijken uit met teksten uit het befaamde Journaal, maar ook met enkele hoofdstukken over Mark Grammens.

Het boek en de eerste Mark Grammens-lezing was een mooie aanleiding om een panelgesprek te organiseren met heren van stand: U hoort Rik Van Cauwelaert, Jean-Pierre Rondas en Mark Elchardus. Moderator is de hoofdredacteur van Doorbraak Pieter Bauwens. Het is een gesprek over de pers in Vlaanderen, collaboratie en wie Mark Grammens is en was en wat zijn werk vandaag betekent.

Zowel de lezing van Mark Elchardus Opvattingen moeten leren van feiten, als het boek Trouw moet blijken zijn te koop via de Doorbraak-webwinkel.

Luister ook naar onze andere podcasts


Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Pieter Bauwens

Pieter Bauwens is sinds 2010 hoofdredacteur van Doorbraak.

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.