fbpx


Binnenland

Jean-Marie Dedecker gaat voor nieuwe termijn als burgemeester van Middelkerke
Jean-Marie Dedecker (Lijst Dedecker) wordt deze maand 71 jaar en heeft er ondertussen een flinke carrière opzitten. Genoeg om op terug te blikken dus. Doorbraak zocht hem op in het federaal parlement.

Dedecker spreekt over zijn jaren als politicus. Eerder was hij ook topcoach in het judo, iets wat hij ook in zijn politieke carrière probeerde te verwezenlijken. Al werd hij op veel manieren geboycot… Dedecker vertelt ons meer over zijn verkiezingsplannen en zijn wens op opnieuw burgemeester te worden. Verder is de bekende politicus lovend over het werk van Zuhal Demir (N-VA) als minister, in tegenstelling tot wat Open Vld en CD&V hebben gepresteerd…

Luister ook naar onze andere podcasts


Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Wim Wilms

Wim Wilms is gefascineerd door mensen, muziek en sport. Hij doet niets liever dan met mensen praten over muziek sport, wetenschap en uiteraard maatschappelijke thema's. Hij is radiopresentator bij Radio benelux, waar hij al meer dan 1000 mensen van allerlei pluimage en ideeën interviewde.

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier