fbpx


Economie

Miljaarde! – Vliegen wordt duurder, en dat niet alleen voor privéjets…
Ook deze week is er een nieuwe aflevering van de Miljaarde!-podcast, waarin de economische en financiële actualiteit wordt opgevolgd.

Alvast enkele belangrijke punten:

  • Vliegen wordt duurder voor privéjets, maar ook Ryanair kondigt het einde van het zeer goedkoop vliegen aan.
  • Er is een akkoord over de verhoging van het schuldenplafond in de Verenigde Staten. Ook daar wordt, net zoals in België, het blikje steeds verder weggeschopt.
  • De koers van de dollar stijgt en de prijs voor gas, goud en koper daalt, maar voor hoe lang? Is die daling tijdelijk of structureel?
  • De koers van techbedrijf NVIDIA is geëxplodeerd. Wat betekent dat voor Nasdaq-beleggingen?

 

Luister ook naar onze andere podcasts


Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Paul Boonefaes

Paul Boonefaes (1965) is Master Vertaler (Portugees, Engels, Deens) en behaalde een Executive MBA aan Vlerick Business School. Hij is auteur van "Zwijg! Waarom woke niet deugt".

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier