fbpx


Politiek
1 equipe 11 millions

Sander Loones: ‘1 ploeg in België is geen geloofwaardige campagne’
De federale regering voert momenteel een grote campagne ’11 miljoen Belgen, 1 ploeg’. Doorbraak Radio trok naar Sander Loones, kamerlid voor de N-VA, om te vernemen wat zijn reactie is op deze campagne. Let daarbij vooral op het feit dat zijn antwoord begint met gelach. ‘Ze kunnen nog geen ploeg maken van 20 ministers, laat staan van 11 miljoen Belgen,’ zegt Loones. Er zijn volgens hem hardwerkende Vlamingen op het veld en een pak Franstaligen op de bank. Dit belgicisme belooft niet veel goed voor een eventuele staatshervormingen. We zullen daarbij vooral meer belastingen op ons zien afkomen, volgens Sander Loones. Voor de Vlaamse kiezer die koos voor meer Vlaanderen, is deze campagne een kaakslag.

Luister ook naar onze andere aflevering op Doorbraak Radio.

post: 126268

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

David Geens

David Geens is IT-engineer en bestuurder en investeerder in verschillende vennootschappen. Bij Doorbraak focust hij zich op de audiovisuele activiteiten zoals de podcast en video interviews.

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Commentaar open
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.