fbpx


Buitenland
Biden Trump

VS-politiek verzinkt in rechtbankdrama
Opnieuw start een proces voor Donald Trump. Deze keer gaat het over eventuele beïnvloeding van de verkiezingsuitslag en de bestorming van het Capitool. Dé vraag: was die bestorming de bedoeling van Trump? En kan de rechtbank dat ook aantonen?

Ondertussen dreigt ook een proces bij de familie Biden. De zoon van president Joe, Hunter Biden, is daarbij de spil. Maar wat is de rol van de vader en de rest van de familie en is het profiteren van de naam of corruptie? Zo verzakt de VS-politiek in een rechtbankdrama waar niemand bij wint. En toch maken ze zich in de VS op voor de voorverkiezingen. Luister naar de analyse van Roan Asselman en David Neyskens.

Luister ook naar onze andere podcasts


Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Pieter Bauwens

Pieter Bauwens is sinds 2010 hoofdredacteur van Doorbraak.

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier