fbpx


Niet gecategoriseerd

Vanmol helpt bij uw kerststress
Ja kerststress, de zoektocht naar de ‘juiste‘ pakjes, je wil een hippe tante/nonkel/neef/nicht/ouder/grootouder/… zijn en dus dwaal je wanhopig de winkelstraten af. Bezoekt winkels waar je tijdens het jaar nooit een voet binnenzet, op zoek naar dat ene cadeau waar je weer wat krediet voor krijgt. Dat pakje waarmee de ontvanger uitgebreid pronkt op Facebook. Je naam en faam stijgt a rato van het aantal vind-ik-leuks.

Bij thuiskomst nog die andere stress: kaartjes! Kinderen en huisdieren worden in verschillende poses gewrongen en geplooid, huilbuien of krabben en beten zijn je deel tot die perfecte foto, die het ook op Twitter goed zal doen, getrokken is. Met het handboek Photoshop for dummies kan je dan aan de slag om er een kaart van te maken. Als wrak sleep je je naar de feesten.

Bij de pakjesstress kunnen we je niet helpen. Een abonnement op Doorbraak is er niet, wij zijn gratis (zolang onze lezers ons blijven sponsoren toch), maar voor de kaartjesstress heeft onze huiscartoonist Vanmol wel een oplossing: originele Vanmol kaartjes. ‘En bedankt voor jullie originele kaartje, we hebben goed gelachen’, dat wordt je deel als je ontspannen bij nonkel en tante binnenschrijdt voor het kerstdiner. En ja, u steunt er onze huiscartoonist mee, dus het is gewoon een goed werk.

Vanmol zou Vanmol niet zijn als ook de actualiteit nooit ver weg is bij zijn wenskaarten. Zo kan u met een Vanmol uw vrienden en familie verblijden door 5 kaartjes met het thema ‘Een gezellige blackout’. Of een setje van vijf wenskaarten ‘Langer werken’ of nog vijf kaartjes ‘Het is de schuld van de sossen’. Blijft u liever wat verder weg van de politiek? Dan kan u kiezen voor ‘prettige feesten’. Ook de figuur ‘Vlasti’ ontbreekt niet in het aanbod. Er is voor elk wat wils!

Bij deze dus: van harte aanbevolen door de redactie: de kerstkaartjes van Vanmol. Aan te kopen via de Vanmolwebshop

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Doorbraak redactie

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Reageren op een artikel? Graag, maar hou het netjes, blijf bij het onderwerp van het artikel en blijf niet eindeloos reageren.  Dit is geen plaats voor scheldpartijen en eindeloze discussies. Niet meer dan 10 reacties per dag per persoon en niet meer dan 3 per artikel graag.  Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.