fbpx


Niet gecategoriseerd

Voor het eerst Doorbraak Café
Doorbraak begint met een nieuwe traditie. Trouw aan de baseline ‘meer dan een mening’ willen we voortaan zowat elke twee maanden enkele spraakmakende politici of opiniemakers uitnodigen om het over hun mening te hebben. Een Doorbraak-redactielid speelt voor een keer moderator. Huiscartoonist Erwin Vanmol luistert de avond op met zijn cartoons, als commentaar op het gesprek. Jean-Pierre Rondas rondt de avond af met enkele conclusies bij het gesprek.

En dan kunt u natuurlijk aan de bar blijven hangen en iets drinken. Of meer.

Indien mogelijk, proberen we aan elk Doorbraak Café ook een recent boek te koppelen. Zo hebt u meteen de mogelijkheid dat boek aan te schaffen en te laten signeren door de genodigde(n).

En meteen steunt u Doorbraak. Vier vliegen in één klap. Of zijn het er meer?

*

* *

Het eerste Doorbraak Café vindt plaats op maandag 4 mei, om 20.00 uur in Theater Tinnenpot in Gent. Parkeren doet u best in de betaalparking Sint-Michiels of Vrijdagmarkt. Een korte wandeling door de binnenstad van het fiere Gent brengt u dan in de Tinnenpot.

Inkom: 10 euro.

Genodigden: Jean-Marie Dedecker en Derk Jan Eppink. 

Een voorsmaakje vindt u alvast in het interview dat Lukas De Vos onlangs afnam van Derk Jan Eppink, bij de voorstelling van diens jongste boek Het rijk der kleine koningen. Achter de schermen van het Europees Parlement. Dat boek is te verkrijgen tijdens het Doorbraak Café of hier, via de website.

Vooraf inschrijven is géén must, maar helpt ons wel: [email protected].

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

[ARForms id=103]

Doorbraak redactie

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Commentaar open
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.