fbpx


Niet gecategoriseerd

Vrijdag, 26 april 2013

OverzichtVrijdag begon onze dag met een persbericht over een onderzoek dat aantoont dat onderwijzend Vlaanderen – om het zacht uit te drukken – niet staat te springen van geestdrift over de hervormingen van Pascal Smet. (lezen)

Peter De Roover schreef er een commentaarstuk bij waarin hij besluit dat het doordrukken van de onderwijshervorming het Vlaams regeerakkoord zou schenden. (lezen)

Bart Maddens stelt zich de vraag wat het effect is van samenvallende verkiezingen en ziet een ernstig democratisch probleem opduiken. (lezen)

post: 5102

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Doorbraak redactie

Dit artikel delen


Als abonnee kan u dit artikel gratis verspreiden via sociale media en doorsturen naar uw vrienden. Zij zullen dit artikel volledig kunnen lezen zonder abonnee te zijn of zonder een (proef)abonnement te nemen. Zij krijgen bij het lezen de vermelding dat dit artikel door u wordt aangeboden. Als u dit via email doorstuurt, wordt het emailadres van uw vriend niet genoteerd in de databank.

Commentaren en reacties


Kijk vooraf even op onze Spelregels en technische problemen
Commentaar open
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.
Reacties - klik hier
Als ingelogde bezoeker kan u hier de reacties lezen en deelnemen aan het debat.