fbpx

Erwin Vanmol

Erwin Vanmol (1967) is de huiscartoonist van Doorbraak. Als hij tenminste geen bier brouwt bij Vrijstaat Vanmol.

BXL-hole

Brussels parlementslid Mathias Vanden Borre heeft een filmpje gemaakt waarop te zien is hoe hij in Brussel is belaagd door een aantal jongeren. ‘Ik ben aangevallen, gestampt, geslagen en bijna beroofd’

Het hout raakt op.

Hamsterende Amerikanen, peperdure zeecontainers en klussers hebben de houtprijzen doen exploderen en veroorzaken schaarste.

Armée Belge / Belgisch Leger

500 hectaren natuurgebied gaan in vlammen op bij schietoefening van het leger. Het leger blijkt over geen enkel middel te beschikken om de brand te blussen.

Innovation

Regisseur Jan Verheyen krijgt voor zijn film over de brandramp van 1967 in het Innovation-warenhuis in Brussel een subsidie van één miljoen euro van het Vlaams Audiovisueel Fonds

Far Westhoek

Burgemeester van Middelkerke Jean-Marie Dedecker is van plan horecaterrassen in zijn gemeente te laten heropenen op 1 mei in plaats van 8 mei zoals de het overlegcomité besliste.

Michel Overcome

Er is veel verontwaardiging over Erdogan die Michel wél, maar Von der Leyen géén stoel aanbiedt tijdens topontmoeting.

Vaste prik

Verschillende Europese landen leggen voorlopig de vaccinatie met het AstraZeneca-vaccin stil. Verschillende mensen kregen te maken met de vorming van bloedklonters.

Boum Patate!

Mr. Potato Head niet langer een ‘mister’: het beroemde speeltje wordt genderneutraal