JavaScript is required for this website to work.

Investeren in Doorbraak

Doorbraak.be wordt uitgegeven door Perruptio BV. Wil u naast een rendabele ook een maatschappelijk verantwoorde investering doen? Dan bent u bij ons op de juiste plaats.

Wat is Perruptio BV?

Perruptio BV is een BV naar Belgisch recht. Perruptio geeft Doorbraak uit en is actief als mediabedrijf en uitgeverij.

Wat voor aandelen heeft Perruptio?

Perruptio werkt met aandelen op naam, die ingeschreven worden in ons elektronisch register.

Kan iedereen investeren In Perruptio?

Perruptio is een bedrijf van en voor Doorbraak lezers en steuners. Als lezer kan u investeren in Perruptio, en dus in de groei van Doorbraak.

Kan ik als bedrijf investeren?

U kan als bedrijf of als individu investeren.

Wat is de prijs van een aandeel?

Zoals bij elk bedrijf is de waarde van een aandeel afhankelijk van de prestaties en vooruitzichten van het bedrijf. Bij de uitgifte van nieuwe aandelen zal het bestuur een schatting opmaken.

Wat is de minimum investering?

Bij uitgifte van nieuwe aandelen, zal er een minimum investeringsbedrag gelden. Als u aandelen overkoopt van andere aandeelhouders, is er geen minimumbedrag vastgelegd.

Heb ik stemrecht als aandeelhouder?

Als aandeelhouder hebt u stemrecht op de algemene vergadering die elk jaar in juni doorgaat. De Algemene Vergadering stelt een Raad van Bestuur samen, die dan de dagelijkse leiding van Perruptio op zich neemt. Maar natuurlijk houden we onze aandeelhouders ook regelmatig op de hoogte van het financiële reilen en zeilen van de onderneming en van de toekomstplannen.

Betaalt Perruptio dividenden?

Perruptio is een financieel gezond en snel groeiend bedrijf. De eerstkomende jaren willen we graag alle gegenereerde winst opnieuw gebruiken om  Doorbraak (en onze andere projecten) te doen groeien. Maar op termijn is het zeker de bedoeling dat Perruptio dividenden zal uitkeren aan haar aandeelhouders. Net zoals elke onderneming.

Kan ik mijn aandelen weer verkopen?

Perruptio heeft een elektronisch systeem waarbij elke aandeelhouder die zijn aandelen geheel of gedeeltelijk wil verkopen, zijn of haar aandelen kan aanbieden aan de andere aandeelhouders. Bestaande aandeelhouders hebben steeds een voorkooprecht. Als u uw aandelen wil verkopen, dan kan dat simpelweg met de druk op een knop.

Hoe kan ik aandelen kopen?

U kan aandelen kopen van bestaande aandeelhouders en Perruptio geeft af en toe aandelen uit voor nieuwe groeiprojecten. Voor beiden gaat het aanbod naar bestaande aandeelhouders en naar Platinum Abonnees. U wordt Platinum abonnee voor €1.000.

Voor dat bedrag bent u niet alleen 8 jaar lang Steunabonnee van Doorbraak (normale prijs €1.400), maar krijgt u bovendien regelmatig financiële updates en natuurlijk krijgt u een aanbod als er nieuwe of bestaande aandelen aangeboden worden.

Platinum abonnee worden?

Heel makkelijk. Platinum abonnee wordt u door storting van €1.000 op rekening BE39 7360 5536 3119 van Perruptio BV met vermelding van ‘Platinum abonnement’ en het e-mail adres waarmee u inlogt.

Of u kan meteen online betalen via onze abonnementenpagina.

Ja, ik word platinum abonnee