JavaScript is required for this website to work.

Cryptoplezier tijdens de zomermaanden

Doorbraak redactie14/7/2023Leestijd 1 minuut

Tachtig nooit eerder gepubliceerde, spiksplinternieuwe crypto’s volgens het beproefde recept. Puzzelplezier om uw vakantie te verblijden.

Naar jaarlijkse gewoonte, want dat wordt het stilaan, het nieuwe Karels Crypto-boek: ideaal voor de zomerse vakantiedagen: Karels Crypto, de spiksplintere tachtig.

Iedere zaterdag is het voor talloze krantenlezers weer uitkijken naar Karels Crypto, de meest ingenieuze taalpuzzel! Dat is inmiddels de vierde verzameling van tachtig roosters vol delfische taalgeestigheden en sibillijnse woordwitzen die het wachten dragelijker zullen maken. Een boek dat strand- of terrasverblijf kan verblijden.

Puzzelboek

Dit puzzelboek biedt de kans om tachtig keer de strijd aan te gaan met het strakke raster en via de onzinnige bedenksels en bedenkelijke onzin van de auteur de cryptische code te kraken. De woordspelletjespuzzel komt uit de koker van Vereertbruggen die de lezer kent van tv-formats als ‘De Canvascrack’, ‘Het vermoeden’ en ‘De nieuwe wereld’. Karels Crypto is een ode aan creatieve vrijheid, zin voor absurde humor en letterkunde.

Voor deze vierde bundel construeerde de auteur tachtig nooit eerder gepubliceerde, spiksplinternieuwe crypto’s volgens het beproefde recept. De lezer kan zich dus opmaken voor een resem dubbele bodems, slimme synoniemen, schrandere woordwitzen en andere taalvermakelijkheden.

Karels crypto: de spiksplintere tachtig is ons boek van de week, verkrijgbaar in onze webwinkel.

Bestel hier uw exemplaar

De redactieploeg van Doorbraak bestaat uit een grote groep redacteuren. Standpunten en andere artikelen kunnen verschijnen als "De Redactie". Uiteraard betekent dit niet dat al onze redacteuren per definitie aan deze standpunten gebonden zijn.

Commentaren en reacties