fbpx


Buitenland

Chatgroepjes tegen de bommen

Sociologe en onderneemster Evgeniya Blyznyuk getuigt over leven en werken in KievEvegeniya Blyznyuk is sociologe, stichter en CEO van Gradus Research. Haar bedrijf ontwikkelde een app om representatieve polls te organiseren via een app.

Evgeniya pendelt tussen Brussel, waar veel van haar corporate klanten hun hoofdkwartier hebben, en Kiev, waar haar familie en werknemers nog steeds wonen en waar ze zelf ook thuis is.

Ze getuigt hoe het is om te leven en werken in een oorlogszone, hoe snel mensen zich aanpassen aan een nieuwe situatie, waarom de mannen blijven om te vechten, hoe de bevolking omgaat met de dagelijkse bomsirenes en hoe de bevolking kijkt naar het leiderschap van Zelensky en de steun uit het Westen.

Aangeboden door de Vrienden van Doorbraak


steun doorbraak

Dit artikel, cartoon of podcast wordt u aangeboden door de Vrienden van Doorbraak

Door een jaarlijkse of maandelijkse bijdragen financieren de Vrienden van Doorbraak de publicatie van de gratis toegankelijke artikels, podcasts, cartoons of video-uitzendingen op doorbraak.be. Onze vrienden krijgen ook korting in de Doorbraak winkel en exclusieve uitnodigingen.

Hartelijk dank voor uw steun als Vriend van Doorbraak.

Paul Boonefaes

Paul Boonefaes (1965) is Master Vertaler (Portugees, Engels, Deens) en behaalde een Executive MBA aan Vlerick Business School. Hij is auteur van "Zwijg! Waarom woke niet deugt".