Reacties en commentaren

Spelregels

Voor de meeste artikelen staat Doorbraak het ingeven van reacties en commentaren toe. Deze functie is bedoeld om de inhoud te verrijken door bijdragen van onze lezers. Deze commentaren kunnen actief door Doorbraak gemodereerd worden en voor elk artikel kan de discussie ook door ons gesloten worden. Elke auteur van Doorbraak heeft het recht om te vragen om storende commentaar te verwijderen, of om zelfs te vragen om geen enkel commentaar toe te laten onder zijn/haar artikel.

  • Anoniem of onder schuilnaam: om commentaren te kunnen geven moet u ingelogd zijn op facebook, disqus (via facebook, google of discuss) of onze eigen site. Commentaren mogen enkel onder eigen naam en niet onder schuilnaam geplaatst worden. We behouden ons het recht voor om alle commentaren te verwijderen van accounts die niet onder eigen naam opgezet zijn en deze accounts ook verder toegang tot het forum te ontzeggen.
  • Scheldende commentaren: commentaren die scheldend zijn, worden door ons verwijderd.
  • Niet ter zake doende commentaren: Commentaren die geen verband houden met het artikel in kwestie worden door ons verwijderd.
  • Taal- en spelfouten: De commentaren dienen ook niet voor taal- en spelfouten. We zijn u dankbaar als u foutjes kan melden via [email protected], zodat we ze kunnen rechtzetten.

Technische problemen

De knop “reacties – klik hier” werkt met javascript. In sommige browsers staat die optie en uit, en dan wordt er helemaal niets opengeklapt. U kan testen of javascript in uw browser aanstaat via o.a. deze link. Daar vindt u ook instructies om javascript aan te zetten voor doorbraak.be of voor alle websites. Of u kan natuurlijk met een andere browser proberen.

Soms ondervinden we een probleem met het laden van de disqus-reacties. U kan dan best proberen de pagina opnieuw te laden.

 

Doorbraak.be is een uitgave van vzw Stem in het Kapittel
Hoofdredacteur: Pieter Bauwens
Webbeheer: Dirk Laeremans