JavaScript is required for this website to work.

Doorbraak onder de kerstboom

Leg een abonnement op Doorbraak onder de kerstboom!

Leg een abonnement op Doorbraak onder de kerstboom!

foto © Doorbraak

De feestdagen komen eraan en wat kan u een geliefde beter schenken dan een abonnement op Doorbraak, toegang tot een pittige uitbreiding van het mediadieet voor 2022?

Hoe geeft u een abonnement?

Hoe doet u dat? Wel, zoals u uw eigen abonnement heeft aangemaakt. U opent onze abonnementen pagina en u kiest het tabje ‘Geef een abonnement’. Daar kiest u voor het abonnement dat wil geven, het Magazine (4 dubbeldikke leesnummers per jaar), Doorbraak online of een ‘combo abonnement‘ (dat is het magazine én elke dag alles lezen op Doorbraak.be). U vult de gegevens in van diegene aan wie u een abonnement cadeau wil doen. U betaalt en de klus is geklaard.

Omdat we u niet met lege handen willen laten toekomen op een mogelijk feestje, hebben we ook bonnen gemaakt die u kan afdrukken. Gewoon de bon voor het Magazine, Doorbraak online of voor het Combo Abonnement aanklikken en afdrukken.  En u bent de ster van het feest.

Magazine

U kan het natuurlijk nog concreter maken in het geval de gelukkige ontvanger nog geen Magazine heeft. Haast u dan naar de krantenwinkel om nog snel een exemplaar op te halen. De lijst met krantenwinkels waar ze Doorbraak Magazine verkopen vindt u hier (gerangschikt volgens postnummer). Haast u, want we kregen al berichten dat het op vele plaatsen uitverkocht is…

Duidelijk

Om dat duidelijk te maken, zijn wij er ook op kerstdag en nieuwjaar met een dagelijkse dosis Doorbraak. Wij wensen u een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar, met elke dag uw dosis Doorbraak!

Doorbraak