fbpx
Doorbraak Nieuws

Boekenbeursactie met dolle prijzen

Het is Boekenbeurs. Feest van het boek. Dan mag, dan moét  het boek in de kijker. Toch?

Doorbraakboeken.be dolt  — tot uitputting van de voorraad — met vijf Doorbraak-boeken tegen dolle prijzen.


Het ondertussen best bekende Sleutels tot ontgrendeling(ook het Grendelboek genoemd) van Hendrik Vuye & Veerle Wouters voor 9,95.

(Een zoektocht naar sleutels om Vlaanderen voorgoed te ontgrendelen. Daarbij gaan de auteurs geen moeilijke vragen uit de weg. Kunnen we buiten de Grondwet treden? Wat indien het Vlaams Parlement eenzijdig de onafhankelijkheid uitroept?)

 

Waals testament waarin Jules Gheude zijn regio-genoten aanzet om niet langer weg te kijken (Bye bye Belgium was fictie, maar wat als het realiteit wordt?) en zich voor te bereiden op een post-Belgisch tijdperk: 5,00.

 

 

 

Edmund Burke als grondlegger van het ‘conservatisme’ met zijn boek Franse revolutie en Engelse traditie:  voor 9,95.

(De omstandige inleiding door Dalrymple op Burkes grondtekst van deze belangrijke, doch onbekend-onbeminde politieke stroming is welgekomen. Door eigen levenservaring tot het conservatisme gekomen, belicht Dalrymple hier het boek dat onwillekeurig tot zijn levensbeschouwelijke bron geworden is.)

 

Johan Sanctorum met De langste mars voor 7,00.

(Naarmate de Lange Mars door de Instellingen zich voltrok en de 68’ers de macht overnamen, vestigden ze ook een fluwelen dictatuur in woorden en ideeën. Vandaag noemen we dit ‘politieke correctheid’ of pococratie.
Eén voor één fileert Sanctorum de domeinen waarin het politiek correcte denken zich nestelde: media, onderwijs, kunst en cultuur, milieu.)

 

En tot slot Jean-Marie Dedecker met een verzameling van zijn columns Vrank en Vrij voor €9,95.
(In dit boek worstelt Dedecker met politieke correctheid en de hypocrisie in en om de Wetstraat. Hij stelt openlijk de Klimaatkerk in vraag en richt zijn pijlen op de bobo’s van de sport. Hij wil de tollenaars opnieuw de tempel uitjagen, klaagt de sale-en- leasebackoperaties en andere financiële vestzak-broekzakoperaties in de politiek aan en pleit consequent voor een flat tax.)

Als u zijn nieuwste bundel Geen blad voor de mond al hebt, kan u hiermee uw collectie dedeckeriaanse columns vervolledigen.

 

Snel bestellen kan via deze links:

Vuye & Wouters

Jules Gheude

Edmund Burke

Johan Sanctorum

J-M Dedecker

Snel wezen is de boodschap. De voorraad is beperkt!