fbpx
Doorbraak Nieuws
Doorbraak app

Doorbraak lanceert de doorbraak app

Doorbraak lanceert vandaag de Doorbraak app. Wie Doorbraak leest op een tablet of een smartphone, die heeft vandaag een nieuwe optie: de Doorbraak app. Hij is tegelijkertijd beschikbaar voor Apple en Android.

Wat brengt de Doorbraak app?

Het gemakkelijkste is uiteraard om het zelf te ontdekken. Wie wat ervaring heeft met apps, zal hier ongetwijfeld snel mee weg zijn.

Onze app geeft een vergelijkbare leeservaring met Doorbraak, maar dan makkelijk op uw telefoon of tablet. Artikelen lezen, podcasts beluisteren of Doorbraak-TV te bekijken, dat kan nu allemaal in de app. Daarbij hebben we er voor gekozen om enkel functies af te zetten. Voor de commentaren en de abonnementsbetalingen moet u voorlopig nog met een computer naar Doorbraak.be.

Uiteraard moet je voor de plus-artikels nog inloggen met je e-mail adres en je wachtwoord. Voor wie snel zijn wachtwoord vergeet, maken we het iets makkelijker door ook een eenvoudige ‘appcode’  aan te maken waarmee je kan inloggen. Die appcode vind je op je profielpagina of we sturen die via e-mail als je een leeg wachtwoord ingeeft in de app.

Waar werken we nog aan?

De app zal verder uitgebouwd worden in de komende weken en maanden. We denken daarbij aan de commentaren, en zelfs aan een ‘koop in één klik’-systeem waarbij abonnees die dat activeren ook boeken kunnen bestellen of inschrijven op evenementen zonder betaalkastjes boven te halen.

Ideeën voor ontwikkeling? Onze ontwikkelaars horen het graag.

Downloaden gebeurt uiteraard zoals altijd in de appstore van Apple of op Google Play of via de knoppen hieronder.