JavaScript is required for this website to work.

Gebruik Doorbraak om uw klanten te vinden

foto © RV

Doorbraak verdiept én verbreedt. We maken de omslag van een opiniemedium naar een nieuwsmedium met een stevige opiniesectie. Doorbraak volgt niet enkel het nieuws, het maakt ook nieuws. Ander nieuws, anders bekeken. En dat is te zien in de bezoekersaantallen.

De vernieuwing van Doorbraak gebeurt niet enkel voor, maar ook achter de schermen. Wij kozen ervoor om onze advertenties niet langer afhankelijk te laten zijn van Amerikaanse zoekmachines, maar om de regie zélf in handen te nemen. En dat is voor uw bedrijf en uw product ook een interessante opportuniteit.

Partner

Doorbraak plaatst niet gewoon banners, we verbinden uw bedrijf met onze lezers. Via banners op de site, via nieuwsbrieven, vermelding bij activiteiten en ook via een landingspagina waar onze lezers gemakkelijk informatie kunnen aanvragen. U krijgt dus van ons zowel zichtbaarheid als directe verkoopsleads, een contact met een potentiële klant waarmee u dan meteen aan de slag kan.

Doorbraak heeft een snel groeiend publiek van koopkrachtige, hoogopgeleide en geïnteresseerde lezers die hun sympathie voor ons medium direct overdragen op uw merknaam. Als er concrete interesse is voor uw producten, kunnen zij u ook meteen en gemakkelijk hun contactgegevens bezorgen. Wij helpen u met het opstellen van de campagne, het inplannen en opvolgen van de resultaten en we kijken samen hoe we u op de meest efficiënte manier kunnen helpen met onze lezers in contact te komen. Daar zijn partners voor.

Goedkoper dan Google

Omdat we niet werken via tussenpersonen, kunnen we u bovendien tarieven aanbieden die Google Ads behoorlijk het nakijken geven. Zo bereikt u niet alleen een heel specifiek doelpubliek met grote sympathie voor het medium (en dus ook voor de adverteerders op dat medium), u realiseert dat ook nog eens een stuk goedkoper dan bij Google of bij sociale media.

Per klik, per lead of per view: u bent bij Doorbraak een stuk beter af dan bij Google. Test ons uit en we bewijzen het zwart op wit!

Vier formules – vanaf €1.000 per jaar

Partnerschap met Doorbraak komt in vier formules en begint al vanaf 1.000 euro/jaar: ‘Adverteerder’, ‘Partner’, ‘Hoofdpartner’ en ‘Platinum Partner’.

Adverteerders zien hun advertenties verschijnen op de website. Partners krijgen daarbovenop ook advertenties in de nieuwsbrief, tickets voor ons sponsordiner en visibiliteit op onze evenementen.

En natuurlijk kan u in elke formule en op elk moment op Doorbraak uw campagnes bekijken en aanpassen, de resultaten van de campagne lezen en de lijst van contacten downloaden.

Uw aanspreekpunt: Roan Asselman

Roan Asselman

Interesse voor een vrijblijvende babbel over de mogelijkheden, de prijzen of de resultaten? Wil u samen met ons graag een test proberen? Bekijk onze partnerpagina en contacteer uw partnerverantwoordelijke Roan Asselman.

Tijdens de lanceringsperiode tot eind maart, doen we u bovendien nog eens 50 procent extra vertoningen cadeau!

Neem snel contact. U doet er uzelf, uw bedrijf en Doorbraak een groot plezier mee.