fbpx
Doorbraak Nieuws
Doorbraak zoekt freelancers

Doorbraak werft aan: m/v/a freelancers administratie, video journalisten en programmeurs

Doorbraak groeit snel en heeft grootse plannen. We willen graag onze ploeg versterken met nieuwe mensen die hun schouders mee onder ons project willen zetten. We kunnen helaas geen full-time jobs aanbieden, maar wie zich freelance kan vrijmaken, zal bij Doorbraak een jong, dynamisch en hyper-sympathiek team vinden.

Administratief medewerker: een uurtje per dag

Onze kleine ploeg sneeuwt onder in de grote hoeveelheid administratief werk en een explosie van contacten met onze lezers, steuners en schrijver. Daarom zoeken we iemand die zich dagelijks een uurtje kan vrijmaken om voor ons de opvolging te doen van emails, inschrijvingen, databankbeheer, bestellingen, rapportering… Alles gebeurt van thuis uit. De ideale kandidaat kan zich elke dag (maximaal) een uurtje vrijmaken en wil af en toe op onze activiteiten of op de Doorbraak stand ook een handje toesteken bij de verkoop. Een administratieve geest, emails kunnen schrijven zonder fouten en een degelijke computer met internetverbinding zijn cruciaal.

PHP en java-programmeurs

Om doorbraak.be verder uit te bouwen, zijn we op zoek naar programmeurs met ervaring in relevante website-programmeertalen zoals php en java(script). Het gaat om kleine ontwikkelingen om de functionaliteit van onze website te verbeteren. In een ideale wereld, heeft de programmeur ervaring met de vleet, maar ook programmeurs die op deze manier hun eerste programmeerstappen willen zetten in de wereld van websites en apps zijn natuurlijk meer dan welkom.

Advertentiewervers

Met de groei van Doorbraak worden we ook en alsmaar aantrekkelijker platform voor investeerders. Om alles te coördineren, zoeken we iemand die de baan op wil gaan en ruimte op ons platform wil aanprijzen aan potentiële adverteerders.

Freelance video reporters

In het najaar – en met het oog op de verkiezingen – start Doorbraak met een videokanaal. Heb je zin om een “reporter ter plaatse te worden” en wil je graag leren hoe je kleine video-verslagjes kan klaarmaken en versturen, dan zorgt doorbraak voor opleiding, materiaal en een vergoeding per gepubliceerd filmpje. Ideaal voor startende redacteurs met media-ambities of video-adepten die graag een centje bijverdienen met een video-blog.

Interesse?

Stuur je interesse naar [email protected]. We nemen zo snel mogelijk contact.